0720004367
Livrare gratuita la comenzi peste 499 ron
14 zile drept de retur

Despre noi

        Covoare Exclusive  este  destinație centrală pentru covoare de calitate. Satisfacția clienților se află în centrul valorilor companiei.

        Galeria noastră susține cel mai înalt nivel de calitate și un fler deosebit pentru design. Suntem deosebit de importanți pentru originalitate, varietate și exclusivitate. În plus, mișcându-ne în spiritul timpului, urmarim tendintele in domeniu sa va oferim cele mai noi produse . Reputația noastră pentru oferirea unor modele excelente și a unor produse remarcabile este susținută de echipa noastră de designeri talentați și experimentați. Cu clientul în fruntea oricărei lansări, se acordă o atenție deosebită și gândire în desenele și paleta de culori, asigurându-se că colecțiile pot fi folosite pentru a crea o schemă coerentă pentru toate tipurile de locuințe.Pagina de știri și evenimente de pe site-ul nostru este actualizată în mod regulat cu povești interesante despre tendințele de culoare cheie, colecții noi, evenimente viitoare și multe altele.

           Paginile noastre de social media sunt actualizate zilnic, puteți să ne urmăriți pe Facebook și Instagram pentru ultimele actualizări de știri.Cu nivelul excelent al stocurilor, procesarea rapidă a comenzilor și viteza partenerilor noștri de transport, serviciul nostru de livrare este unul dintre cele mai eficiente.